Slet din CheerMyRun-konto

Senest opdateret Dette er en høflighedsoversættelse. Den engelske version er bindende.

Denne side forklarer, hvordan du sletter din konto i CheerMyRun-appen (også vist som Cheer My Run) til iPhone og Android, og hvad der sker med dine data. Appen drives af NEMA LOYALTY LLC, der driver forretning som Cheer My Run.

Slet din konto i appen

  1. Åbn CheerMyRun-appen og gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Slet konto under Konto.
  3. Bekræft. Sletningen starter med det samme og afsluttes inden for 30 dage.

Ingen adgang til appen?

E-mail support@cheermyrun.com med emnet "Slet min konto". Send det fra e-mail-adressen på din konto, eller inkluder dit brugernavn og telefonnummer, så vi kan bekræfte, at det er dig.

Vi sletter kontoen for dig og bekræfter via e-mail inden for højst 30 dage.

Hvad er slettet

  • Din profil og onboarding svar
  • Dine løbeture, løb, ruter og placeringshistorik
  • Skål, du har modtaget: lyd, transskriptioner og oversættelser
  • Dine favoritter
  • De enhedstokens, der bruges til at sende dig notifikationer

Du er også afmeldt alle vores e-mails.

Hvad opbevares, og hvor længe

Nogle optegnelser skal opbevares efter sletning, enten fordi loven kræver det, eller så vi bliver ved med at respektere dine valg:

DataHoldt til
Abonnements- og købsoptegnelserOp til 7 år efter transaktionen, for skatte- og regnskabslovgivning, i en form, der ikke længere identificerer dig i appen
Støtte samtalerOp til 3 år efter sidste besked
Analyse og tilskrivningsdataOp til 24 måneder, derefter slettet eller samlet
Crash-logs og serverfejldataOp til 90 dage
Afmelding af markedsføringsregistrePå ubestemt tid, så vi aldrig e-mailer dig igen

Sikkerhedskopier roteres inden for 35 dage, så slettede data forlader også vores sikkerhedskopier inden for den tid. Alle detaljer findes i privatlivspolitikken.

Hvis du har et abonnement

Abonnementer faktureres af Apple eller Google, så kun du kan opsige dem fra din butikskonto. Gør dette, før du sletter din konto:

  • iPhone: Indstillinger-app → dit navn → Abonnementer → Cheer My Run → Annuller abonnement.
  • Android: Google Play → profilbillede → Betalinger og abonnementer → Abonnementer → Cheer My Run → Annuller abonnement.

Trin-for-trin hjælp, refusioner og hvad der sker efter opsigelse er på Administrer dit abonnement.

Slet nogle data, men behold din konto

For at slette specifikke data uden at lukke din konto, skal du sende en e-mail til privacy@cheermyrun.com fra adressen på din konto og fortælle os, hvad du vil have fjernet. Vi svarer inden for 30 dage.

Spørgsmål

Skriv til support@cheermyrun.com. En person svarer inden for en hverdag.